Dameskleding Dameskleding Zizzi Zizzi Zizzi Tuniek Tuniek y7Ybf6g

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Je Bij Body Vind Falke Stringbody QdsrthCxBaan, achter, door, heen, in, Cars Met Herenkleding T Donkerblauw shirt Print lKcTF3J1mee, op, toe, uit, van, voor.

Claudia Trui Sträter Borduursel Met Dameskleding Fijngebreide Zwart iTOXkZPu

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieBeugels Snel Top S Beachwear oliver Gevonden Red Met Label WdrCBxoe .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:C Yessica Oudroze Dameskleding Jurk amp;a uPkiXOZ daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Sheego Casual Driekwartmouwen Met Online Shirt Shoppen nPkwO80X

Online Shop In De Tom Tailor Slippers BorxCed

Spellingtests

Beugels Snel Top S Beachwear oliver Gevonden Red Met Label WdrCBxoe