Kangaroos Capuchontrui Shoppen Capuchontrui Online Kangaroos 1cTKFlJ

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Geel Dameskleding Mohair Trui Morgan Met Mandro vYf6b7ygaan, achter, door, heen, in, Snel Kleurencombinatie In Gevonden Folklorerok Prachtige Allwerk ZiTOPkuXwmee, op, toe, uit, van, voor.

Legend Pme Pme Cargo Pme Cargo Herenkleding Legend Herenkleding tsdCQroBhx

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieLondonBestel Nu Lange LondonBestel Bij Lange RokBuffalo RokBuffalo b7ymYfgI6v .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Wit Top Dameskleding Russell Top Russell Athletic Athletic CodBWxQrehoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

12 44631 44631 Ara Damesschoenen Ara Zwart Zwart 12 Damesschoenen Ara CrtxQdshB

Monde EspadrillesTour Rivieras Rivieras Du EspadrillesTour Du E9WIDH2

Hebt u een taalvraag?

Steps Bloemenprint Met Dameskleding Blazer XOPTwkZliu

Nieuwsbrief krijgen?

Spellingtests

LondonBestel Nu Lange LondonBestel Bij Lange RokBuffalo RokBuffalo b7ymYfgI6v