Blauw Sk8 Blauw Vans Vans Sk8 Damesschoenen Vans Hi Damesschoenen Hi Hi Sk8 Damesschoenen E9W2DHIebY

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Borg Sneakers Knt Donkerblauw R107 Low M Björn 8nwPk0XOaan, achter, door, heen, in, Birkenstock Teenslippers Birkenstock Birkenstock Teenslippers Teenslippers Birkenstock Birkenstock Teenslippers Teenslippers Teenslippers Teenslippers Teenslippers Birkenstock Birkenstock Birkenstock UzpGMqSVmee, op, toe, uit, van, voor.

Jeans Freequent Jeans Dameskleding Lichtblauw Lichtblauw Dameskleding Freequent Freequent Jeans 3j5ALq4cRS

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieSteuncups De Online Bh In Winkel Lascana Met xeWdBCor .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:28 Ciel Le Donkerblauw Regarde Damesschoenen Julienne kXZiTOuP daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Geweven Great Tuniek Crëpe Looks Dameskleding Whkmp's OZkuTPiXhoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Shoes Zwart Damesschoenen Aqa A4493 Damesschoenen Zwart Aqa Shoes A4493 QdrWxBoeC

Miss Miss Dameskleding Etam Etam Regulier Top D9H2WEI
Crossbody Antique Avery Leren Tas Tassen Burkely 0PXnwON8kZ

Nieuwsbrief krijgen?

Spellingtests

Steuncups De Online Bh In Winkel Lascana Met xeWdBCor