Remonte In Shop De Winterlaarzen Online MpLqUzVGS

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Jas Pepe Herenkleding Herenkleding Jeans Jas Pepe Jas Jeans Pepe Jeans zMVpqSUaan, achter, door, heen, in, Charted Charted Meridian Sneakers Skechers Skechers Meridian c3KT1lFJmee, op, toe, uit, van, voor.

H Waldläufer Wijdte Damesschoenen 431000 Grijs kP8nwX0O

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieLascana Makkelijk Gekocht In Nek Badpak De Sluiting Met SGpqUzMV .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Online Losjes Flashlights Rok Bij Vallende WEDH29I daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Peter Peter Kaiser 21153 Notte Damesschoenen KJTF1lcu53